сряда, 25 юли 2018 г.

ВСЕМОГЪЩИТЕ ДИРИГЕНТИ - отговори на въпросите ви

Здравейте!

Получих множество запитвания относно модела за графично прогнозиране, бегло представен в двете ми статии ВСЕМОГЪЩИТЕ ДИРИГЕНТИ и ВСЕМОГЪЩИТЕ ДИРИГЕНТИ - допълнение.
Основно въпросите, които вълнуват читателите мога да разделя на две големи групи:
Първата група въпроси обхваща следния казус:
" Искам да се науча да прогнозирам правилно бъдещото направление на курса и датите на формиране на следващите екстремуми (ДЪНО или ВРЪХ). Как мога да използвам на практика в търговията си модела, за който пишете в статиите си? "

Отговарям на всички по следния начин:
Моделът е разработен като практическа методика, лесна за използване и следене. Включва:
- графично прогнозиране, базирано на действието на Еталоните и на времеви линии.
- инсталиране на допълнителни индикатори, които не се намират в потребителския интерфейс с индикатори в платформата Meta Trader. Тяхната роля в методиката за графично прогнозиране е да доуточняват и потвърждават прогнозираното направление върху графиките.

Който желае повече информация относно тази методика, нека да се свърже с мен на имейла ми: kgugov@abv.bg или да ми се обади на тел. 0878137733.

Втората група въпроси е свързана с публикуваните прогнози във ВСЕМОГЪЩИТЕ ДИРИГЕНТИ - допълнение  
Някои от вас питат: " В методиката ви така ли правите прогнозите - само тренд линия до бъдещата прогнозирана дата, без чертане на други неща върху графиките?"
Отговарям:
Не, разбира се. Това, което виждате на графиките в статиите ми е само посочване на прогнозната бъдеща дата на екстремум и направлението на курса. Истинската ми прогноза по методиката включва  чертане върху графиките, съчетано с наблюдение на поведението на описаните по-горе специални индикатори, които са само два (за разлика от следенето на множество индикатори в класическия технически анализ ).
Моделът е лесен за използване, но има доста тънкости при усвояването му.
Друга част от въпросите ви относно прогнозите са:
" Каква е вашата прогноза за следващ екстремум на седмична ( дневна, Н4, М30 ) графика?"
Отговарям:
Който се интересува от бъдеща прогноза по гореспоменатата методика, нека да ми пише на имейла, посочен по горе.
Тук ще поместя прогноза и нейното изпълнение на М30, за да добиете представа, как работи модела на краткосрочните графики.


ПРОГНОЗА:




ИЗПЪЛНЕНИЕ:


Мога само да добавя, че методиката работи и при т.нар. "скалпинг" на по-малките графики М15, М5 и М1.


Как работи на практика цялата методика можете да видите на специализирания ми блог за Форекс прогнози - https://eurusd-forecasts.blogspot.com/




Като допълнение на тази статия ще посоча, че подготвям практическа методика за използването на Еталоните в много други области от ежедневието ни - в дома, градината, офиса, ( и навсякъде където ви хрумне);  хармонично подреждане на предмети в пространството; как на практика да разберем числото на Живота; какво трябва да знаем за числото 666 и как да се пазим от него; как да използваме кръга за да получим от него Златната Пропорция, царския лакът за практически цели ; и много, много други казуси.


Ако вас ви интересуват някакви други конкретни области  за приложението им, пишете ми на kgugov@abv.bg  или ми се обадете на 0878137733 и ще се радвам да ви помогна в създаването на конкретен модел, базиран на действието на тези ВСЕМОГЪЩИ ДИРИГЕНТИ.