понеделник, 2 юли 2018 г.

ВСЕМОГЪЩИТЕ ДИРИГЕНТИ - допълнение

Здравейте!

Поради големия интерес към   ВСЕМОГЪЩИТЕ ДИРИГЕНТИ и множеството запитвания как работи на практика математическия графичен модел, за който писах бегло в споменатата статия, тук публикувам свои прогнози и тяхното реално изпълнение при настъпването на прогнозираната дата за локален екстремум (ВРЪХ или ДЪНО). Така ще добиете обща представа, как на практика може да се прилага тази методика.


Всеизвестно е, че  най-популярната и търгувана валутна двойка на финансовите пазари е EUR/USD. Затова се спрях на нея. Иначе модела, на който са базирани прогнозите ми, действа и при всички останали валутни двойки, индекси, акции, метали, петрол.

И така, тук помествам свои прогнози върху дневни графики. Това са средносрочни прогнози, които представят моето виждане за евентуалната посока в рамките от няколко дена до две седмици. Моделът дава възможност освен това и за дългосрочни прогнози ( на седмична и месечна графика), както и прогнози в рамките на денонощието ( на Н4, Н1 и М30 графики). А за т.нар. скалпинг има възможност и за още по-краткосрочни прогнози.


Нека да разгледаме няколко:


ПРОГНОЗА 1  за периода 07.03. - 19.03.2018



Виждате, че очаквах да се формира временно ДЪНО около 19.03.2018г. Ценовото ниво, което  съм посочил не е прогноза, а само ориентир.


ИЗПЪЛНЕНИЕ на ПРОГНОЗА 1:



И така, прогнозата се изпълни като период на низходящо движение. Вижда се че, ценовото ниво е ориентировъчно и модела ми посочва очаквани бъдещи периоди за движение на тренда, а не ценовите нива при тези движения.




ПРОГНОЗА 2 за периода 20.03. - 26.03.2018



Очакванията ми бяха, че ще има възходящо корективно движение до около 26.03.2018г.


ИЗПЪЛНЕНИЕ на ПРОГНОЗА 2:



В периода на тази прогноза се получи много ясно изразено и силно възходящо движение на валутната двойка, като се оформи ВРЪХ  на 27.03.2018г.


ПРОГНОЗА 3 за периода 27.03. - 06.04.2018:



Според тази прогноза курса ще поднови низходящото си движение и ще оформи ДЪНО около 06.04.2018г.


ИЗПЪЛНЕНИЕ на ПРОГНОЗА 3:





ПРОГНОЗА 4 за периода 06.04. - 12.04. 2018:






ИЗПЪЛНЕНИЕ на ПРОГНОЗА 4:




По същия модел, както писах по-горе, могат да се правят и краткосрочни прогнози ( в рамките на дневната търговия) върху графиките Н4, Н1, М30.



Целта на този графичен модел е да помогне на всички търсещи хора, как да разбират правилно евентуалната бъдеща посока на движение на курса EUR/USD. Моделът на пръв поглед е елементарен, но работи.
В него обаче има много тънкости, които се усвояват в процеса на използването му.
Подробна информация за приложението на този модел в прогнозирането можете да намерите в специализирания ми блог на тема Форекс прогнози - https://eurusd-forecasts.blogspot.com/


Който желае повече информация,  нека да ми пише на имейл: kgugov@abv.bg