вторник, 18 декември 2018 г.

КУРС ЕТАЛОНЪТ 3/4/5



Здравейте!
В статията ми Тайните на Египетския Триъгълник споменах, че скоро ще ви запозная с методиката ми за прогнозиране, подготвена в практически курс.
Курсът вече е готов и е предназначен за всеки, който желае да се научи да прогнозира и използва това познание в търговията си на Форекс.


Включва в себе си практическо ръководство с инструкции и много примери с различни графики. Съпроводен е и с постоянни консултации от моя страна до пълното му и правилно усвояване.




Този курс, озаглавен „ЕТАЛОНЪТ 3/4/5“, дава надежден начин, по който да можете уверено да правите анализ и прогнозирате:

- посоката (възходяща или низходяща) на предстоящо дългосрочно, средносрочно и краткосрочно направление (тренд) на валутния курс;

- бъдещите дати на обръщането на текущия тренд, в които да очаквате формирането на нови исторически (дългосрочни) ДЪНА или ВЪРХОВЕ върху графиките Monthly и Weekly, както и локални (средносрочни и краткосрочни) ДЪНА или ВЪРХОВЕ върху графиките Daily, H4 и М30;

- бъдещите най-ниски или най-високи ценови нива, които да очаквате при настъпването на прогнозираните  дати на ДЪНО или ВРЪХ.

Основните принципи, използвани в тази методика за графично прогнозиране, са базирани на:

- закономерностите, заложени в математическия модел на Египетския Триъгълник;

- зависимостите между последователни ДЪНА и ВЪРХОВЕ, видими с помощта на проекциите на пресичащи се тренд линии в определена ценова рамка.

На пръв поглед гореописаното изглежда сложно, но както ще се убедите в самия курс, всичко което се научава от тази методика е лесно разбираемо, просто и бързо приложимо в търговията на Форекс.

Пресичащите се тренд линии показват предстоящия възходящ или низходящ тренд, както и датите, на които да очаквате формирането на нови ВЪРХОВЕ или ДЪНА.

Математическите зависимости на Египетския Триъгълник в тази методика са под общото име ЕТАЛОНЪТ 3/4/5. Те показват бъдещото ценово ниво при формирането на новия ВРЪХ или ДЪНО и потвърждават и уточняват датата на новия ВРЪХ / ДЪНО, които сте намерили преди това с пресичащите се тренд линии. Допълнително чрез ЕТАЛОНА 3/4/5 можете да откривате и точки по тренда, в които да очаквате по-сериозни корекции в текущото направление на курса.

В тази методика първо се разглежда начина, по който се използват пресичащите се тренд линии, за да разбирате посоката на движение на курса и ориентировъчната бъдеща дата за ВРЪХ или ДЪНО.

След това се научава как чрез построяване на ЕТАЛОНА 3/4/5 върху графиките можете да правите завършена, вярна и точна прогноза относно бъдещи дата и ценово ниво на пореден ВРЪХ или ДЪНО.

Накрая, като допълнително средство за сигурност на прогнозата, се разглежда и поведението на определени индикатори в зоните на формиране на тези ДЪНА и ВЪРХОВЕ.
В блога ми FORE(X)CASTS всички прогнози които виждате са на дневна графика. Всяка прогноза обхваща дълъг период и показва обща бъдеща перспектива на предстоящо движение. Такива прогнози, въпреки точността и правилността си, не са подходящи за краткосрочна търговия в рамките на няколко дни.
Те служат само за средносрочен ориентир и това е целта на моите публикации в блога - да ви помогна с прогнозна информация какво предстои в рамките на 1 - 2 месеца.
Целта на предложения курс е друга. С него искам да помогна на всеки, който търси отговори и печеливши решения на конкретни въпроси. От типа на:
- Защо курса EUR/USD направи ДЪНО на Н4 на 14.12.2018г. в 15:30 ч.?
- Кога ще се формира следващия ВРЪХ на същата графика  Н4 и на какво ценово ниво?
- Защо спря дългосрочното низходящо движение на курса на 13.11.2018 г. ?
- Това ли е окончателното  ДЪНО на Weekly графиката или курса ще падне още?
- Кога е най-добре да влезете в позиция на пазара и кога да излезете от нея?
и т.н., и т.н.
Тази методика ще ви научи да правите истински, обосновани и правилни прогнози. След усвояването и, взетите от вас решения  за търговия ще бъдат уверени, лишени от емоции и ръководени от пазарната ситуация, а не от хазартни принципи.
Искате ли да започнете и усвоите курса ЕТАЛОНЪТ 3/4/5?
Първата ви стъпка в такъв случай е да ми пишете на посочените координати: kgugov@abv.bg

Постигайте много повече на финансовите пазари, започнете СЕГА!